(067) 740 1151(063) 786 0286
  1. Головна
  2. Новини та статті
  3. Кулинарные шедевры
  4. Варення з кульбаби

Варення з кульбаби

Напишіть відгук
Оцінка статті: 5
оцінок: 1
Варення з кульбаби або сироп, що нагадує мед - смачно та корисно, спробуйте!
Автор:

Цікаві квіточки кульбабки, що так подобаються дітям, особливо, коли відцвітуть і перетворюються на білі та пухнасті кульки. Варення більше схоже на сироп, дуже ароматне. Про корисні властивості кульбабок пишуть багато: добре допомогає при анемії, використовують, як загальнозміцнюючий засіб, для профілактики захворювань печінки. А ще його корисно пити тим, хто хворіє на бронхіти та застудні захворювання. Нормалізує та покращує сон.

Якщо Ви вирішили зварити варення з кульбаби, треба назбирати 400 шт квіточок. Цю справу можна доручити дітям, які залюбки допоможуть.

Варення з кульбаби

400 шт кульбабок -лише голівки, зелену частину відділяти від квітки не потрібно

2 лимона

1,5 кг цукру

1 л води

Беремо наші кульбаби, нарізаємо 2 лимони з кожурою и проварюємо 10 хвилин з моменту закіпання (без цукру). Потім відставляємо і даємо настоятись 1 добу. Потім через тканину добре віджати масу, процідити, додати цукрор і проварити хвилин 5-10. Розкласти в стерільні банки та закрутити кришками. За таким самим рецептов готують варення з акації.

Отриманий сироп додаю до чаю або в прикуску з ним. Смачного!

Будьте з нами та продукцією Алое!

&127804;


400 шт. цветов

2 лимона

1,5 кг сахара

1 л воды.

Лимоны с кожурой нарезать и варить с одуванчиками 10 минут с момента закипания (без сахара). Затем оставляем и даем настояться сутки. Массу отжать, настой процедить, добавить сахар и варить до готовности хвилин 5-10. По такому же рецепту готовят варенье из цветков белой акации.
(Анемия. общеукрепляющее, печень, бронхиты. нормализация сна, не давать детям до 5 лет.)

Интересные цветы одуванчиков, которые так нравятся детям, особенно. когда отцветут и превратятся на белые и пушистые. Варенье по консистенции больше похожде на сироп, очень ароматное. О полезных свойствах одуванчиков пишут много. Хорошо помогают при анемии, используют в качестве общеукрепляющего средства, для профилактики заболеваний печени. А еще его полезно употреблять тем, хто болеет бронхитами и простудными заболеваниями. Нормализуют уи улучшает сон.

Будьте с нами и продукцией Алоэ!