(067) 740 1151(063) 786 0286
  1. Головна
  2. Новини та статті
  3. Новини
  4. Варення з пелюсток троянди

Варення з пелюсток троянди

Напишіть відгук
Оцінка статті: 5
оцінок: 3
Смачне, а ароматне яке м-м-мм! Пасує і до чаю, а в пирогах то спокуса! Варення з пелюсток троянди або варення з ружі дуже приємне на смак та неймовірно корисне.
Автор:

Варення з пелюсток троянди

Варення з пелюсток троянди приготувала у прошлому році вперше. Воно мене здивувало і на смак, і ароматом, а ще своєю користю. Тому зараз чекаю цвітіння своїх чаних трояндочок, щоб зірвати цілющі пелюстки, насолодитись їх ароматом, та продовдувати насолоджуватись ароматом вже узимку.

🌺Варення з пелюсток чайної троянди🌺

500 г пелюстків

2 лимони

1,5 кг цукру

4 склянки води

Пелюстки чайної троянди покласти в кастрюлю, додати лимони, порізані разом зі шкіркою та проварити 10 хвилин. Настоювати протягом доби. Потім масу віджати та процідити. Додати в неї цукор та варити до готовності. Горяче варення розлити по банкам і закатати кришками. В цьому році хочу спробувати за цим рецептом. Тільки акуратно дістану лимон, відіжму з ннього сік, а самі пелюстки троянд залишу у варенні.

У прошлому році добавляла не лимони, а лимонну кислоту та відразу варила до готовності. Пелюстки троянди залишились у варенні. Дуже сподобалось і Вам раджу!

З корисного дуже ефективний загальнозміцнюючий та противокашльовий засіб. Перевірено особисто, а сиропи з апетки з кашлем не впорались, тому чекаю на нову порцію вареннячка.

Будьте з нами та продукцією Алое!