(067) 740 1151(063) 786 0286
  1. Головна
  2. Продукція Форевер
  3. СІК АЛОЕ ВЕРА

СІК АЛОЕ ВЕРА

Немає в наявності

Купити Сік алоє в Україні можна у нас, тел.: +38 (067) 740-11-51.

Сік Алое Віра компанії Форевер Лівінг Продактс представлений у наступному асортименті: Гель Алое Вера, Алое Ягідний Нектар, Гель Алое з Персиком, Форевер Свобода. Є серія енергетичних напоїв. Енергетичний напій ФАБ та ФАБ 0 калорій.

Сік Алое отриманий з м'якоті Алое Віра Барбаденсіс Міллер, має корисні лікувально-профілактичні властивості.

Приймати Сік Алое Віра означає відчувати себе краще, виглядати краще, бути у чудовій фізичній формі, мати високу працездатність, енергію, міцний імунітет!

Прийом Геля Алое курсами 2 рази на рік є чудовою профілактикою вірусних та простудних захворювань. Не має протипоказаного гіпоалергенного продукту.

Алое Ягідний Нектар це Гель Алое плюс сік журавлини та яблука. Потрійний мікс алое, яблука та журавлини корисний дорослим, дуже подобається дітям, рекомендованим вагітним жінкам. Має приємні смакові властивості.

Форевер Свобода або Форевер Фрідом – це Сік Алое Віра з додаванням хондропротекторів, глюкозаміну та хондроїтину. Застосування Форевер Свободи рекомендовано для профілактики та вирішення проблем із опорно-руховим апаратом. Усунення болів у суглобах, відновлення міжсуглобової рідини, зміцнення кісткової тканини – ось те, що Ви отримаєте, вживаючи напій.

Напій Алое з Персиком це 2 в 1, Алое та корисні властивості персика.

Енергетичні напої Форевер ФАБ збільшують енергетичний потенціал людини, покращують роботу серцево-судинної системи. Натуральний рослинний склад не завдає шкоди організму, не частішає серцебиття.

Трав'яний чай з квітками Алое має неповторний аромат, це суміш лікарських трав та спецій. Має тонізуючі властивості, чудово вгамовує спрагу, нормалізує роботу нервової системи, знижує апетит для тих, кого цікавить тема схуднення.

Сік Алое можна у нас, скориставшись контактами.

Будьте з нами та продукцією Алое!

ПРОДУКЦІЯ ФОРЕВЕР

Сік Алое Віра

Гель Алое Віра (ALOE VERA GEL)

Алое Ягідний Нектар (ALOE BERRY NECTAR)

Сік Алое Віра з персиком (ALOE BITS N’PEACHES)

Форевер Свобода (FOREVER FREEDOM)

Трав'яний чай із квітками алое (ALOE BLOSSOM HERBAL TEA)

Форевер Файбер (FOREVER FIBER)

Форевер Лайт Ультра з амінотеїном (Forever Lite Ultra with Aminotein)