(067) 740 1151(063) 786 0286
  1. Головна
  2. Новини та статті
  3. Новини
  4. Соус вишневий до м'яса

Соус вишневий до м'яса

Напишіть відгук
Оцінка статті: 5
оцінок: 2
Цікавий кисло-солодкий з ароматом вишні. присмаком вина соус до м'яса!
Автор:

Соус вишневий до м'яса

Соус вишневий до м'яса це нове блюдо в моїй колекції.  Приготувати його швидко і легко, але спочатку треба підготувати інгредієнти: вишневий сік з м'якоттю, сухе червоне вино, крохмаль та цукор. Мені подобаються нові рецепти та експерименти з ними.

ІНГРЕДІЄНТИ:

250 мл - сік вишневий з м'якоттю - в мене свіжі вишні зблендерувала і так додала до соусу

250 мл сухе червоне вино

3-4 ст ложки цукру

1 ст л крохмалю

ПРИГОТУВАННЯ:

Вишневий сік та вино влити в кастрюлю та поставити на вогонь. Тим часом розвести крохмаль у 100 мл води холодної води. Нагріти наш соус, але не кип'ятити, влити тоненькою струйкою крохмаль, помушуючи. Додати цукор, перемішати і гарячим залити підсмажене м'ясо, в мене була свинина. Залишити напитатися соусом хвилин на 30.

Спробувала зробити фото, колір не передався. Вийшло смачно - це головне!

А потім це м'яско, коли настоялось 30 хвилин зацибнуло до бігосу. Про бігос поговоримо наступного разу.

Смачненького!

Будьте з нами та продукцією Алое!

 

Соус вишневий до м'яса

Соус вишневый к мясу

Соус вишневый к мясу - это новое блюдо в моей коллекции. Приготовить его быстро и легко, но сначала нужно подготовить ингредиенты: вишневый сок с мякотью, сухое красное вино, крахмал и сахар. Мне нравятся новые рецепты и эксперименты с ними.

ИНГРЕДИЕНТЫ:

250 мл - сок вишневый с мякотью

250 мл - сухое красное вино

1 ст л крахмаала

3 ст ложки сахара

ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

Вишневый сок и вино влить в кастрюлю и поставить на огонь. Тем временем развести крахмал у 100 мл холодной воды. Нагреть наш соус. но не кипятить, влить тоненькой струйкой крахмал, помешивая. Добавить сахар, пернемешать и гарячим залить поджаренное мясо, у меня біла свинина. Оставить напитаться сосусом минут на 30.

Попробовала сделать фото, цвет не передался. Получилось вкусно - это главное!

А затем это мяско, когда настоялось 30 минут пригнуло к бигосу. О Бигосе поговорим в следующий рраз.

Приятного аппетита!

Будьте с нами и продукцией Алоэ!