(067) 740 1151(063) 786 0286
Карта сайта
  1. Главная
  2. Новости и статьи
  3. Кулинарные шедевры
  4. Варення з жасмину

Варення з жасмину

  • Варення з жасмину
Варення з жасминуВарення з жасминуВарення з жасминуВарення з жасмину
Кулинарные шедевры
Чудове неповторне та дуже корисне варення з жасмину. З нетерпінням чекатиму чаю з ним у зимку та смачних пиріжечків.
Автор:

Варення з жасмину

Варення з жасмину - цей рецепт з'явився спонтанно в моїй колекції рецептів та тепер варення з жасмину стоїть на полочці. Вирішила почитати на ніч про користь жасмину. Чоловік запитав: "Що читаєш?"

= Про жасмин.

- Буде варення?

- Чай з квіточок.

І все, пішла читати про варення.

Для приготування жасминового варення все знайшлось під рукою. Готовиться дуже швидко.

ІНГРЕДІЄНТИ:

100 г пелюсток жасмину

500 г цукру

води - щоб покрила листочки

ПРИГОТУВАННЯ:

Для варення підійдуть білі листочки жасмину без зелених чашолисток. Засипаємо квіти в посул, наливаємо водички, щоб покрила пелюстки. Кількість води можете збільшувати, чим меньше води, тим густіше буде варення, воно захариться та добре зберігається. Самі листочки можна перебити у блендері, мені так більше подобається. Довести до кипіння і розлити по стерильним банкам. Я залишила в тарілочці та накрила харчовою плівкою.

Варення має чудовий аромат жасмину. Спробуйте! Смачно і корисно!

Будьте з нами та продукцією Алое!

Варенье с жасмина

Варенье из жасмина - єтот рецепт появился спонтанно в моей коллпекции рецептов и теперь варенье с жасмина стоит на полочке. Решила почитать на ночь о пользе жасмина. Муж спросил: "Что читаешь?"

- О жасмине.

- Варенье будет?

- Чай с цветами жасмина.

И все, ушла читать о варенье.

Для приготовления жасминового варенья все нашлось под рукой. Готовится очень быстро.

ИНГРЕДИЕНТЫ:

100 г лепестков жасмина

500 г сахара

води - чтобы покрыла цветочки

ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

Для варенья подойдут белые цветочки жасмина без зеленых чашелистиков Засыпаем цветочки в посуду, наливаэм водички так, чтобы покрыла цветочки. Количество воды можно увеличивать, чем меньше воды, тем густее будет варенье, оно захарится и хорошо сохраняется. Сами цветочки можно перебить в блендере, мне так больше нравится. Довести до кипния, смешав все ингредиенты и разлить по стерильным банкам. Я оставила в тарелочке и накрыла пищевй пленкой.

У варенья чудесный аромат жасмина. Поробуйте! Вкусно и полезно!

Будьте с нами и продукцией Алоэ!

Полезная информация