(067) 740 1151(063) 786 0286
Карта сайту
  1. Головна
  2. Новини та статті
  3. Кулинарные шедевры
  4. Вишневий лікер Блаженство

Вишневий лікер Блаженство

  • Вишневый ликер Блаженство.
Кулинарные шедевры
І скільки би чоловік його не куштувало, напій завжди отримував високу оцінку. Жінки від нього у захваті, чоловіки захоплюються ним.
Автор:

       Вишневий лікер Блаженство

Вишневий лікер в домашніх умовах приготувати легко. І скільки би чоловік його не куштувало, напій завжди отримував високу оцінку. Жінки від нього у захваті, чоловіки захоплюються ним.

Подрібнені кісточки надають насиченого богатого аромату. Молоко витягує синильну кислоту. яка міститься в кісточках.

Для приготування лікера з вишні нам знадобляться

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 кг вишень

1,5 л горілки

0,5 л молока

СИРОП:

1 кг цукру

0,5 л води

ПРИГОТУВАННЯ:

Вишні миємо та відокремлюєио від кісточок. Дробимо жменьку кісточок молотком. Вишні з кісточками заливаємо горілкою та даємо настоятися тиждень в темному місті.

За тиждень додаємо до вишень молоко і настоюємо ще тиждень. Молоко звернеться. але це нормально.

Потім готуємо цукровий сироп, доводимо до кипіння та охолоджуємо його.

Проціжуємо нашу настоянку, додаємо лікер, і...

Смачного!

ПОРАДА:

Смак лікеру достатньо солодкий. Якщо хочете менш солодкий, або кладіть менше цукру, бо добавляйте більше горілки.

Чим довше стоїть лікер, тим смак більш виражений та стає густішим. Лікер з вишні на смак просто чарівний! Спробуйте обов'язково!

Вишневый ликер Блаженство

Вишневый ликер в домашних условиях приготовить легко. И сколько человек бы его не пробовало, напиток всегда получает высшую оценку. Женщины от него в восторге, мужчины восхищаются им.

       Раздробленные косточки придают богатый и насыщенный аромат. Молоко вытягивает синильную кислоту, содержащуюся в косточках.

       Для приготовления ликера из вишен нам понадобятся:

       ИНГРЕДИЕНТЫ:
1 кг вишен
1,5 л водки
0,5 л молока

       СИРОП:
1 кг сахара
0,5 л воды

ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

Вишни промываем, очищаем от косточек. Дробим горсть косточек. Вишни и косточки заливаем водкой. Настаиваем неделю в темном месте.

Через неделю добавляем 0,5 л молока и настаиваем еще неделю.
Готовим сахарный сироп, доводим до кипения, при этом постоянно помешиваем, охлаждаем.
Процеживаем настойку, добавляем сироп, и…

Приятного аппетита!

       СОВЕТ:
       Вкус ликера достаточно сладкий. Дальше – дело Вашего вкуса, можно долить водки и сделать его менее сладким.

       Чем дольше стоит ликер, тем он становится более густым. Вкус просто волшебный!

 

Корисна інформація